Fasola łuskana

Aktualna ocena: 0
autor: domciak
Wyślij wiadomość użytkownikowi
Drukuj Pobierz Acrobat ReaderZapisz jako PDF Drukuj Dodaj do książki kucharskiej
Zaproś tego użytkownika do grona Twoich znajomych
fasola

Fasola łuskana, np. 'Jaś', ugotuje się szybciej, gdy zalejemy ją zimną wodą i od razu postawimy na ogniu. Jak tylko się zagotuje, należy znowu dodać zimnej wody. Trzeba to powtórzyć dwa, trzy razy. Po 30-40 minutach fasola będzie juz ugotowana.
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher