|
||||
Kostki loduKostki lodu, urozmaicone jadalnymi "wsadami" i przygotowywane w pojemniczkach o różnych kształtach, robią wrażenie na wszystkich. Na przyjęcia dla dzieci można zamrażać w soku jabłkowym lub pomarańczowym np. misie - żelki. Dorosłym natomiast podobają się zamrożone maliny, jagody, jeżyny. Wodę na kostki lodu można wcześniej przegotować, aby lód był przejrzysty.
Widzisz błąd? Porada jest niezgodna z regulaminem? Zgłoś to do nas.
Wasze komentarze (0)Ta porada nie została jeszcze skomentowana. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|