|
||||
masełko do potraw z grillaCząber pobudza trawienie i ma właściwości odkażające. Ma przyjemny korzenny zapach i wyrazisty smak. Przygotowanie tego masełka jest identyczne jak masła bazyliowego. Pieczywo posmarowane takim masłem można urozmaicić kładąc na kanapkę plasterki kiełbasy czy szynki. Cząber doskonale podnosi tez smak twarogów.
Widzisz błąd? Porada jest niezgodna z regulaminem? Zgłoś to do nas.
Wasze komentarze (0)Ta porada nie została jeszcze skomentowana.Aby dodać komentarz musisz się zalogować! Jeśli nie masz jeszcze konta, załóż je teraz. Powrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|