|
||||
zamiast pieprzuzamiast zwykłego pieprzu warto używać do potraw specjalnej mieszanki ziół i przypraw. Weź po łyżeczce owoców kolendry i kminku, nasion gorczycy białej oraz suszonego majeranku, a także 2 liście laurowe i szczyptę chili. wszystko starannie utłucz w moździerzu. Używaj tej mieszanki do potraw mięsnych, zawiesistych sosów oraz dań z grochu i fasoli.
Widzisz błąd? Porada jest niezgodna z regulaminem? Zgłoś to do nas.
Wasze komentarze (0)Ta porada nie została jeszcze skomentowana.Aby dodać komentarz musisz się zalogować! Jeśli nie masz jeszcze konta, załóż je teraz. Powrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|