smaczny pasztet

Aktualna ocena: 0
autor: anka1984
Wyślij wiadomość użytkownikowi
Drukuj Pobierz Acrobat ReaderZapisz jako PDF Drukuj Dodaj do książki kucharskiej
Zaproś tego użytkownika do grona Twoich znajomych
Jeśli chcesz, by pasztet w w piecu nie wysechł, obłóż go plasterkami słoninki. Część z nich połóż na dnie formy, a część z nich ułóż na wierzchu pasztetu. Formę na pasztet natłuść, narożniki posyp bułką tartą, a upieczony pasztet wyjmiesz z niej bez trudu.

Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher