Krewetki

Aktualna ocena: 0
autor: patryshia
Wyślij wiadomość użytkownikowi
Drukuj Pobierz Acrobat ReaderZapisz jako PDF Drukuj Dodaj do książki kucharskiej
Zaproś tego użytkownika do grona Twoich znajomych
Witam Smakoszy Krewetek! Zasada #1: Krewetki "gotuje sie" bardzo krotko, najwyzej minute, potem staja sie twarde i niesmaczne. Zasada #2: Po obraniu z lupinki nalezy plytko wzdluz rozciac grzbiet. Ukaze sie czarna niteczka, ktora nalezy usunac !!! /oczywiscie jesli krewetki sa mrozone nalezy je wpierw rozmorzic/ Zasada #3: Nprwade swieze krewetki powinny jak najmniej "pachnac ryba", swieze "prosto z morza" wcale nie pachna ryba, im bardziej pachna, tym sa mniej swieze.

Widzisz błąd? Porada jest niezgodna z regulaminem? Zgłoś to do nas.

Wasze komentarze (0)

Ta porada nie została jeszcze skomentowana.
Aby dodać komentarz musisz się zalogować! Jeśli nie masz jeszcze konta, załóż je teraz. wróć Powrót do poprzedniej strony
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher