|
||||
Odgrzewany sosSosów gorących do mięs lepiej nie przygotowywać zbyt dużo,bo długo przechowywane tracą smak,kwaśnieją i zasychają.Jeśli jednak zostaje trochę sosu na następny dzień odgrzewaj go w kąpieli wodnej.Rondelek z sosem włóż do garnka z wrzącą wodą,zanurzając go do 3/4 wysokości.
Widzisz błąd? Porada jest niezgodna z regulaminem? Zgłoś to do nas.
Wasze komentarze (0)Ta porada nie została jeszcze skomentowana.Aby dodać komentarz musisz się zalogować! Jeśli nie masz jeszcze konta, załóż je teraz. Powrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|