Zapach ryb

Aktualna ocena: 0
autor: marcinos14
Wyślij wiadomość użytkownikowi
Drukuj Pobierz Acrobat ReaderZapisz jako PDF Drukuj Dodaj do książki kucharskiej
Zaproś tego użytkownika do grona Twoich znajomych
oczywiście żeby naczynia nie pachnialy ryba

Zapach ryb usuwamy z naczyń przez moczenie w wodzie z solą lub w fusach z kawy zbożowej.
Widzisz błąd? Porada jest niezgodna z regulaminem? Zgłoś to do nas.

Wasze komentarze (1)


Wystarczy nie kupować ryby :)
autor: kaczuszka0901 dodany dnia 2008-04-05 23:57:55
Dodaj komentarz wróć Powrót do poprzedniej strony
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher