Chrupiący i aromatyczny kurczak

Aktualna ocena: 0
autor: Malina
Wyślij wiadomość użytkownikowi
Drukuj Pobierz Acrobat ReaderZapisz jako PDF Drukuj Dodaj do książki kucharskiej
Zaproś tego użytkownika do grona Twoich znajomych
Kurczak z piekarnika lub grilla

Podczas pieczenia kurczaka (na grillu, w piekarniku) dobrze posmarować go kilka razy pędzelkiem maczanym w piwie, a wtedy jego skórka przyrumieni się na złoty kolor i będzie chrupiąca. A smak...mmmmm:)
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher