|
||||
Rzodkiewkowe myszki na talerzach1. Przygotuj duże , pękate rzodkiewki.Oderwij od nich listki, zostaw ogonki. 2.Wykrój w każdej dwie szparki u góry , obok siebie. 3. Pokrój na plasterki , małą,najlepiej wąską rzodkiewkę (to będą uszka myszek). 4. Wsuń w szparki plasterki. Widelcem albo czubkiem noża zaznacz oczka.
Widzisz błąd? Porada jest niezgodna z regulaminem? Zgłoś to do nas.
Wasze komentarze (0)Ta porada nie została jeszcze skomentowana.Aby dodać komentarz musisz się zalogować! Jeśli nie masz jeszcze konta, załóż je teraz. Powrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|