Zapach gotowanej kapusty

Aktualna ocena: 0
autor: ds
Wyślij wiadomość użytkownikowi
Drukuj Pobierz Acrobat ReaderZapisz jako PDF Drukuj Dodaj do książki kucharskiej
Zaproś tego użytkownika do grona Twoich znajomych
Zapach gotowanej kapusty złagodnieje...

Zapach gotowanej kapusty złagodnieje, gdy do garnka wrzucimy skórkę razowego chleba.
Widzisz błąd? Porada jest niezgodna z regulaminem? Zgłoś to do nas.

Wasze komentarze (2)

tak... ale...
Czasami to trzeba by chyba wrzucić cały bochenek chleba żeby podziałało :o]
autor: arhiman dodany dnia 2008-02-13 14:29:39
...
Dużo kapusty = dużo chleba. Proste i logiczne :)
autor: Mike_THE_GR8 dodany dnia 2008-02-13 20:28:28
Aby dodać komentarz musisz się zalogować! Jeśli nie masz jeszcze konta, załóż je teraz. wróć Powrót do poprzedniej strony
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher