|
||||
Zamrażamy zioła...luźno na tacy i wkładamy do zamrażarki. Gdy już będą zmrożone przekładamy do foliowych torebek i mamy zapasy na całą zimę. Ciekawym pomysłem na przechowywanie ziół jest zamrożenie ich w kostkach. Zioła należy drobno posiekać, wsypać do foremek na kostki lodu, zalać przegotowaną, zimną wodą i oczywiście zamrozić.
Widzisz błąd? Porada jest niezgodna z regulaminem? Zgłoś to do nas.
Wasze komentarze (0)Ta porada nie została jeszcze skomentowana.Aby dodać komentarz musisz się zalogować! Jeśli nie masz jeszcze konta, załóż je teraz. Powrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|