Warzywa

Aktualna ocena: 0
autor: amif
Wyślij wiadomość użytkownikowi
Drukuj Pobierz Acrobat ReaderZapisz jako PDF Drukuj Dodaj do książki kucharskiej
Zaproś tego użytkownika do grona Twoich znajomych
warzywa z grilla tez mogą być pyszne

Warzywa (papryka, ziemniaki, kabaczki, cebula, kukurydza, główki czosnku) i owoce (jabłka, banany) pieczemy bezpośrednio na ruszcie lub w folii aluminiowej.
- do warzyw z grilla podaj smakowe masełka; zrobisz je ucierając masło z suszoną papryką, posiekanym czosnkiem lub zieleniną
- kolby kukurydzy będą bardzo dobre gdy przed pieczeniem owiniesz je plastrami boczku
- pomidorki lub papryki możesz upiec w całości, napełniając je ziarnami kukurydzy, startym żółtym serem wymieszanym z ugotowanym ryżem lub nadzieniem z mielonego mięsa
Widzisz błąd? Porada jest niezgodna z regulaminem? Zgłoś to do nas.

Wasze komentarze (0)

Ta porada nie została jeszcze skomentowana.
Aby dodać komentarz musisz się zalogować! Jeśli nie masz jeszcze konta, załóż je teraz. wróć Powrót do poprzedniej strony
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher