Pieczenie ciast

Aktualna ocena: 0
autor: ds
Wyślij wiadomość użytkownikowi
Drukuj Pobierz Acrobat ReaderZapisz jako PDF Drukuj Dodaj do książki kucharskiej
Zaproś tego użytkownika do grona Twoich znajomych
Jak długo i w ilu stopniach pieczemy poszczególne rodzaje ciast

Ciasto:
BISZKOPTOWE: temp. 170-180 ***20-30 min.
PIERNIK: temp. 150-160 *** 45-60min.
KRUCHE: temp. 170-200 *** 20-30min.
PÓŁKRUCHE: temp. 180-220 *** 20-30min.
FRANCUSKIE: temp. 220-250 *** 15-30min.
PIASKOWE: temp. 160-180 *** 30-45min.
DROŻDŻOWE: temp. 170-180 *** 20-50min.
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher