|
||||
Pieczenie ciastCiasto: BISZKOPTOWE: temp. 170-180 ***20-30 min. PIERNIK: temp. 150-160 *** 45-60min. KRUCHE: temp. 170-200 *** 20-30min. PÓŁKRUCHE: temp. 180-220 *** 20-30min. FRANCUSKIE: temp. 220-250 *** 15-30min. PIASKOWE: temp. 160-180 *** 30-45min. DROŻDŻOWE: temp. 170-180 *** 20-50min.
Widzisz błąd? Porada jest niezgodna z regulaminem? Zgłoś to do nas.
Wasze komentarze (0)Ta porada nie została jeszcze skomentowana. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|