|
||||
Co z czerstwym chlebkiem ? :)1.Można ZMIĘKCZYĆ czerstwy chleb. Garnek z wodą na palnik na dużym ogniu. Chleb owijamy w świeży czysty materiał który kładziemy na garnku , dobrze jest naciąć chleb na przyszłe kromki (tak do połowy) 2. czerstwy chleb znakomicie nadaje się na tosty. Patelnia + masełko na chlebku (z obu stron kromki) i wolny ogień. 3. Możemy namoczyć czerstwy chleb w sosie. Jeżeli sie przegryzie smakuje na prawdę nieźle. 4. Łabędzie też można nakarmić ;P
Widzisz błąd? Porada jest niezgodna z regulaminem? Zgłoś to do nas.
Wasze komentarze (0)Ta porada nie została jeszcze skomentowana.Aby dodać komentarz musisz się zalogować! Jeśli nie masz jeszcze konta, załóż je teraz. Powrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|