Co z czerstwym chlebkiem ? :)

Aktualna ocena: 5.00 Oceniła 1 osoba
autor: kolokwi
Wyślij wiadomość użytkownikowi
Drukuj Pobierz Acrobat ReaderZapisz jako PDF Drukuj Dodaj do książki kucharskiej
Zaproś tego użytkownika do grona Twoich znajomych
Rada dla tych którzy wyrzucają czerstwy chleb lub dla tych którzy nie mogą sobie pozwolić na marnowanie a nie wiedzą co z nim zrobić :)

1.Można ZMIĘKCZYĆ czerstwy chleb.
Garnek z wodą na palnik na dużym ogniu. Chleb owijamy w świeży czysty materiał który kładziemy na garnku , dobrze jest naciąć chleb na przyszłe kromki (tak do połowy)

2. czerstwy chleb znakomicie nadaje się na tosty. Patelnia + masełko na chlebku (z obu stron kromki) i wolny ogień.

3. Możemy namoczyć czerstwy chleb w sosie. Jeżeli sie przegryzie smakuje na prawdę nieźle.

4. Łabędzie też można nakarmić ;P
Widzisz błąd? Porada jest niezgodna z regulaminem? Zgłoś to do nas.

Wasze komentarze (0)

Ta porada nie została jeszcze skomentowana.
Aby dodać komentarz musisz się zalogować! Jeśli nie masz jeszcze konta, załóż je teraz. wróć Powrót do poprzedniej strony
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher