Jak ubic dobrze białko jaj

Aktualna ocena: 0
autor: trini6
Wyślij wiadomość użytkownikowi
Drukuj Pobierz Acrobat ReaderZapisz jako PDF Drukuj Dodaj do książki kucharskiej
Zaproś tego użytkownika do grona Twoich znajomych
Białka łatwo ubijemy na sztywną pianę, jeżeli naczynie i sprzęt do ubijania będą idealnie suche i dobrze schłodzone. Nie może się też w nich znaleźć nawet odrobina żółtka. Natomiast dodanie do białek szczypty soli lub kilku kropli soku z cytryny ułatwi ubijanie

Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher