|
||||||||||
Banany w cieście...Krótki opis potrawySmacznego!!!Potrzebne składniki banany mąka woda olej płynny miód, polewa toffi lub syrop klonowy Etapy przyrządzania1
Banany obrać. Z mąki i wody wymieszać gęste ciasto. W garnku lub frytownicy rozgrzać tłuszcz (musi być go dużo, żeby banany mogły pływać). Obtaczać banany w cieście i wrzucać na gorący tłuszcz. Jak ciasto zarumieni się wyjmować je i odsączać z tluszczu. Można je polewać miodem lub sosem toffi, syropem klonowym.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|