|
||||||||||
Pasta jajeczno-wiosenna...Krótki opis potrawyjajka, rzodkiewka i szczypiorek...Potrzebne składniki jajko - 6 szt. rzodkiewka - 7 szt. 1/2 pęczka szczypiorku sól pieprz majonez musztarda - 1 łyżeczka(i) kurkuma - 1 łyżeczka(i) kompozycja ziół do twarożków, jajek i kefirów Fit Up Kamisa (z błonnikiem i wiesiołkiem), albo inne - 1 op. Etapy przyrządzania1
Gotujemy jajka na twardo. Kroimy drobno, albo rozcieramy widelcem.
Rzodkiewkę kroimy w kosteczkę, albo zcieramy na tartce z grubymi oczkami.
Kroimy szczypiorek.
2
Łączymy wszystko, dodajemy majonez, musztardę, dosalamy, pieprzymy do smaku.
Dodatek kurkumy daje ładny żółty kolor.
Podajemy na chlebie lub bułeczce. Kładziemy pastę, posypujemy ziołami.
Smacznego!
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|