|
||||||||||
Pasta kanapkowaKrótki opis potrawypasta z tuńczykaPotrzebne składniki Bagietka tuńczyk w oleju - 2 puszka(i) konserwowe ogórki - 4 szt. cebula - 1 szt. słoik majonezu pieprz sól Etapy przyrządzania1
Tuńczyka odsączyć, przełożyć do salaterki i rozdrobnić widelcem. Dodać pokrojone drobniutko cebulę i ogórki. Doprawić solą i pieprzem. Wszystko zalać majonezem i wymieszać. Pastę nakładać na posmarowane masłem kawałki bagietki
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|