|
||||||||||
BUŁKI Z PIECZARKAMIKrótki opis potrawyszybkie w przygotowaniu i bardzo smacznePotrzebne składniki pieczarki - 10 szt. bułki - 4 szt. cebula - 1 szt. ser żółty - 100 g masło ketchup zioła prowansalske - 1 łyżeczka(i) vegeta - 1 łyżeczka(i) Etapy przyrządzania1
Pieczarki i cebule zetrzeć na tarce i podsmażyć na maśle. Włożyć do miski, dodać starty ser, pieprz, vegete, zioła prowansalskie i ketchup. Wszystko razem wymieszać. Odciąć brzegi bułek, wyciągnąć środek i wypełnić farszem. Bułki z wierzchu posmarować masłem i włożyć na parę minut do piekarnika.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|