|
||||||||||
Pikantne kuleczki seroweKrótki opis potrawypuleczki serowePotrzebne składniki Pumpernikiel - 20 dag twaróg - 15 dag posiekana natka z pietruszki lub kopru - 2 łyżka(i) mielona papryka - 2 op. curry - 2 op. sól pieprz Etapy przyrządzania1
Pumprenikiel (najlepiej trochę podsuszony) drobniutko pokroić, wymieszać z twarożkiem oraz natką pietruszki (lub koperkiem). Masę doprawić solą oraz pieprzem. Wilgotnymi rękami formować z masy twarożkowej nieduże kulki. Obtaczać je w papryce, curry i układać na talerzu. Talerz wstawić do lodówki, aby kulki dokładnie się schłodziły.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|