Zupa cytrynowa (lekka czysta)

Aktualna ocena: 0
dodany przez: patryshia
Wyślij wiadomość użytkownikowi
Kategorie przepisu:
• Zupy
Ilość porcji:
1-2
Stopień trudności:
bardzo łatwe
Drukuj Pobierz Acrobat ReaderZapisz jako PDF Drukuj Dodaj do książki kucharskiej
Zaproś tego użytkownika do grona Twoich znajomych
Zobacz zestawy zawierające to danie

Krótki opis potrawy

Pysznie , tanio, szybko...

Potrzebne składniki

• 2 szklanki bulionu z kurczaka
• sok i skórka otarta z cytryny
• pol łyżeczki miodu
• pól łyżeczki mielonego białego pieprzu
• 4-6 jajek przepiórczych ugotowanych na twardo
• 2 cienkie plasterki cytryny bez pestek
• sól

Etapy przyrządzania

1
Zagotowac bulion ze skórka z cytryny, pieprzem i miodem, dodac sok z cytryny, wymieszac, ewentualnie doprawic do smaku sola. Podawac z plasterkami cytryny i jajeczkami przepiorczymi.
Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.

Wasze komentarze (0)

Ten przepis nie został jeszcze skomentowany.

Dodaj komentarz



Aby dodać komentarz przepisz podane 2 słowa w pole poniżej.
Zarejestruj się, zalogowani użytkownicy nie muszą przepisywać kodu.
wróć Powrót do poprzedniej strony
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher