|
||||||||||
żurekKrótki opis potrawynajlepszy bo śląskiPotrzebne składniki boczek wędzony - 30 dag liść laurowy ziele angielskie ziemniaczki Etapy przyrządzania1
ZIEMNIACZKI W KOSTECZKE RAZEM GOTOWAC AŻ BEDZIE WSZYSTKO MIĘKKIE.ZALAC ŚWIEŻO UKISZONYM ZURKIEM OKOŁO O,5L I NA KONIEC ZALAĆ PRZESMAZONĄ CEBULKĄ NA SMALCU DOPRAWIĆ DO SMAKU SOLA PIEPRZEM WEGETĄ I MAJERANKIEM---PYCHAAAAAA
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|