|
||||||||||
zaupa pieczarkowaKrótki opis potrawypychotkaPotrzebne składniki 2 litry wody 3 kostki rosołowe makaron 0.5 kg pieczarek cebula i serek topiony Etapy przyrządzania1
0.5 kg PIECZAREK,1 CEBULE kroimy i podsmażamy na maśle aż puszczą sok
2 KOSTKI SERKA TOPIONEGO śmietankowego rozpuszczamy w małej ilości gorącego wywaru
do wywaru+pieczarki+KOPEREK got.10-15 min+serki topione+śmietane do smaku,zagotowac i wcinac :)
makaron radze dodac bezpośrednio na talerz!
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|