|
||||||||||
Krem morelowyKrótki opis potrawyPyszny deser z morelkami.Potrzebne składniki 50 dag świezych moreli (lub z puszki) 4 łyżki miodu 5 dag mleczka pszczelego 4-6 łyżek bitej smietany 10 dag migdałow Etapy przyrządzania1
Migdały sparzyc, obrac ze skorki, kilka migdałów zostawic do dekoracji, pozostale posiekac. Z moreli usunac pestki , zmiksowac z mleczkiem pszczelim i miodem. Lekko schłodzic, rozlozyc do pucharkow, posypac migdałami, udekorowac bita smietana i calymi migdalami.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|