|
||||||||||
Melba z owocamiKrótki opis potrawySierpniowy deseryPotrzebne składniki maliny lub jagody - 25 dag konfitury malinowe lub jagodowe - 2 łyżka(i) woda - 1 łyżka(i) siekane migdały lub płatki migdałowe - 1 łyżka(i) lody waniliowe - 4 porcje Etapy przyrządzania1
Konfitury rozgrzać na wolnym ogniu dodając łyżkę wody. W pucharkach lub kompotierkach ułożyć lody i owoce, polać płynną konfiturą i posypać siekanymi migdałami.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|