|
||||||||||
Cebulki w winieKrótki opis potrawycebulki w marynaciePotrzebne składniki szalotki - 1 kg czerwone wino - 1 l ocet z czerowengo wina - 1/2 l cukier - 12 łyżeczka(i) sól cukier listki laurowe Etapy przyrządzania1
Szalotki obrać. Wino zagotować z octem, solą, cukrem i listkami laurowymi. Włożyć cebulki i dusić 30 minut.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|