|
||||||||||
Sałatka fasolowa z tuńczykiemKrótki opis potrawysałatkaPotrzebne składniki biała fasola - 2 puszka(i) sól pieprz tuńczyl - 2 puszka(i) filety anchois - 6 szt. oliwa - 8 łyżka(i) ocet winny - 4 łyżka(i) tymianek cebula Etapy przyrządzania1
Fasolkę i tuńczyka odcedzić, rybę rozdrobnić. Obrać cebule, pokroić. Posiekać anchois. Ocet utrzeć z solą i pieprzem, połączyć z oliwą. Dodać posiekane zioła. Składniki wymieszać razem z sosem.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|