|
||||||||||
Pieczarki marynowaneKrótki opis potrawymarynowanePotrzebne składniki pieczarki - 80 dag ocet z białego wina - 3/8 l ziarna pieprzu - 2 łyżka(i) cytryna pęczek tymianku oliwa - 3/4 l Etapy przyrządzania1
Grzyby włożyć do octu z przyprawami i ziołami, dusić 5 minut. Grzyby przełożyć z plasterkami cytryny do słoika, zalać oliwą na tydzień
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|