|
||||||||||
Zupa paprykowaKrótki opis potrawyzupaPotrzebne składniki żółta papryka - 3 strączki warzywny rosól (instant) - 625 ml pieprz kremówka - 4 łyżeczka(i) jasna zasmażka - 1 łyżka(i) Etapy przyrządzania1
Paprykę oczyścić, pokroić na kawałki. Gotować 15 minut w rosole, zmiksować. Przetrzeć przez sito do drugiego garnka, dodać 4 łyżeczki śmietany, zagęścić zasmażką, przyprawić, zagotować
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|