|
||||||||||
Pucharek porzeczkowyKrótki opis potrawydeserPotrzebne składniki czerwone porzeczki - 15 dag cukier - 3 dag kremówka - 25 dag twarożek - 50 dag likier porzeczkowy - 5 łyżka(i) sok z cytryny Etapy przyrządzania1
Porzeczki opłukać, odsączyć. Twarożek utrzeć z cukrem i likierem, połączyć z ubitą śmietaną. Dodać owoce. Pucharki napełnić serkiem.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|