|
||||||||||
Perski chłodnikKrótki opis potrawydoskonały na upalne dniPotrzebne składniki jogutrt naturalny - 3 szkl. przegotowana woda - 1 szkl. pokrojone w kostkę zielone ogórki - 1 i 1/2 szkl. sparzone rodzynki - 1/2 szkl. posiekany koperek - 2 łyżka(i) jajka na twardo - 2 szt. sól,pieprz - szczypta(y) Etapy przyrządzania1
Jogurt dokładnie wymieszać z woda ,wrzucić rodzynkipokrojony ogórek,szczypiorek,doprawić solą i pieprzem,wymieszać,dobrze schłodzić.Podawać z ćwiartkami jajek na twardo.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|