|
||||||||||
Zupa ryżowaKrótki opis potrawyzdrowa i pyszna..Potrzebne składniki marchewka - 2 szt. porcja rosołowa - 1 szt. koperek ziele angielskie - 2 szt. liść laurowy - 1 szt. seler - mała połówka pietruszka - 1 szt. kostka bulionowa - 1 ryż - 15 dag por - kawałek cebula - 1 szt. Etapy przyrządzania1
Mięso , warzywa i przyprawy zalać zimną wodą. Gotować ok. 1 1/2 godziny na małym ogniu.Wyjąć mięso i warzywa,mięso pokroić i dodać do zupy. Wsypać ryż i gotować jeszcze przez 30 minut. Doprawić maggi. Posypać posiekanym koperkiem na koniec gotowania.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|