|
||||||||||
Sos alpejskiKrótki opis potrawyPodawac do wedlin, zimnych mies i jaj ugotowanych na twardo.Potrzebne składniki pół szklanki majonezu 2 łyżki ostrego keczupu ząbek czosnku pół pęczka szczypiorku mały pomidor łyzka soku z cytryny sól , biały pieprz Etapy przyrządzania1
Majonez dokladnie wymieszac z keczupem, przecisnietym przez praske czosnkiem oraz drobno posiekanym szczypiorkiem. Calosc doprawic do smaku sokiem z cytryny, sola i bialym pieprzem, polaczyc z kostkami pomidora (pokrojonego po sparzeniu go i zdjeciu skórki ).
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany.Dodaj komentarz |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|