|
||||||||||
truskawki w czekoladzieKrótki opis potrawypyszne i słodkiePotrzebne składniki truskawki - tyle na ile mamy oc czekolada biała lub ciemna Etapy przyrządzania1
Włóż truskawki do sitka, umyj i odcedź.Roztop na parze czekoladę. Możesz dodać do niej kilka kropel wody, mieszaj drewnianą łyżką. Odstaw na chwilę do wystygnięcia.Trzymając truskawkę za szypułkę - zanurzaj ją w czekoladzie tak, żeby były nią pokryte do połowy.Odstaw na pół godziny do lodówki do zastygnięcia.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|