|
||||||||||
Deser AmbrozjaKrótki opis potrawysmaczny deser lodowyPotrzebne składniki gałki lodów owocowych - 3 szt. krążek ananasa z puszki suszone śliwki - 4 szt. czekolada - 10 dag bita śmietana - 10 dag borówki - 10 dag alkohol - 0,25 ml Etapy przyrządzania1
Na dnie szerokiej szklanki układamy plaster ananasa,smarujemy go grubo borówkami i na to przekładamy 3 gałki lodów.Zalewamy likierem.Dekorujemy.
Jak podawać?udekorować bitą śmietaną,pokrojonymi drobno śliwkami,i posypać czekoladą Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|