|
||||||||||
Sos cebulowy-majonezowyKrótki opis potrawyPodawac do pieczonych zimnych mięs.Potrzebne składniki ok. 3/4 szklanki majonezu 2 dymki pęczek szczypiorku posiekanego pol szklanki bialego wytrawnego wina sól,pieprz Etapy przyrządzania1
Cebulki obrac, oplukac, drobno posiekac, wrzucic do wrzacego wina i gotowac na malym ogniu, poki polowa wina nie opdaruje. Odstawic do wystygniecia, a nastepnie polaczyc z majonezem i szczypiorkiem. Dokladnie wymieszac, przyprawic sola i pieprzem, wstawic do lodowki na 2-3 godziny.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|