|
||||||||||
Sos gribicheKrótki opis potrawyPodawac do zimnych ryb, krewetek i nóżek cielecych.Potrzebne składniki szklanka majonezu jajo 2-3 korniszony po łyżeczce estragonu i posiekanej natki pietruszki 4-5 kaparów sól ,pieprz Etapy przyrządzania1
Jajo ugotowac na twardo. Polowe majonezu rozetrzec z ugotowanymi i przecisnietym przez praske żółtkiem , dodac pozostaly majonez oraz pokrojone w drobna kostke korniszony i bialko, wsypac estragon, kapary i natke pietruszki. Wszystkie skladniki dokladnie wymieszac, przyprawic sola i pieprzem.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|