|
||||||||||
Sos kaparowyKrótki opis potrawyPodawac do krewetekPotrzebne składniki pol szklanki majonezu łyzka musztardy ogórek konserwowy 2 łyzki kaparów po łyżce posiekanej natki pietruszki i szczypiorku sok z cytryny pół łyżeczki cukru ząbek czosnku sól,biały pieprz Etapy przyrządzania1
Ogórek obrać i posiekac w kostke. Kapary drobno pokroic. Obrany czosnek przecisnac przez praske. Skladniki te polaczyc z majonezem wymieszanym z musztarda oraz wszystkimi przyprawami. Sos schlodzic w lodowce.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany.Dodaj komentarz |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|