|
||||||||||
Sos remouladeKrótki opis potrawyPodawac do wedlin i zimnych mies.Potrzebne składniki szklanka majonezu 2 jaja pół pęczka szczypiorku łyzka musztardy łyzka soku z cytryny sól,biały pieprz Etapy przyrządzania1
jaja ugotowac na twardo, posiekac. Szczypiorek drobno pokroic. Majonez dokladnie wymieszac z jajkami, szczypiorkiem oraz sokiem z cytryny i musztarda. Doprawic do smaku z sola i pieprzem.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|