|
||||||||||
Sos senatorskiKrótki opis potrawyPodawac do ryb na zimno i jaj ugotowanych na twardo.Potrzebne składniki szklanka majonezu pół puszki sardynek 1/3 szklanki bialego wina wytrawnego pol peczka szczypiorku łyzka soku z cytryny sól,pieprz Etapy przyrządzania1
Rozdrobnione widelcem sardynki wymieszac z winem i majonezem, a potem z drobno posiekanym szczypiorkiem. Sos doprawic sola,pieprze, i sokiem z cytryny.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|