|
||||||||||
Sos wiosennyKrótki opis potrawyPodawac do mies i ryb na zimno.Potrzebne składniki szklanka majonezu 25 dag surowego szpinaku lu pol opakwania szpinaku mrozonego po yzce musztardy i soku z cytryny sol,pieprz,cukier Etapy przyrządzania1
Ugotowany i wystudzony szpinak przetrzec przez sito, a nastpenie polaczyc z majonezem, musztarda i sokiem z cytryny. Przyprawic do smaku cukrem,sola i pieprzem.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|