|
||||||||||
Sos ze świeżym ogórkiemKrótki opis potrawyPodawac do wedlin, zimnych mies i ryb.Potrzebne składniki szklanka majonezu pol niewielkiego ogorka 2-3 rzodkiewki 2 lyzki jogurtu smietankowego lyzka posiekanego koperku sól,pieprz Etapy przyrządzania1
Ogorek obrac, zetrzec na tarce o duzych otworach, wymieszac z umytymi i pokrojonymi w cienkie plasterki rzodkiewkami oraz z koperkiem. Majonez polaczyc z jogurtem i wlac do przygotowanych warzyw. Sos doprawic do smaku sola,pieprzem i cukrem.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany.Dodaj komentarz |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|