|
||||||||||
Sos z oliwkamiKrótki opis potrawyPodawac do wedlin, zimnych mies i jaj ugotowanych na twardo.Potrzebne składniki 3/4 szklanki majonezu 2 łyżki ostrego keczupu łyżka soku z cytryny łyzka drobno posiekanych zielonych oliwek 2 łyzeczki cukru pudru szczypta chili sól,pieprz Etapy przyrządzania1
Majonez dokladnie wymieszac z keczupem i posiekanymi oliwkami. Doprawic do smaku cukrem pudrem, sokiem z cytryny, chili, sola i pieprzem.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|