|
||||||||||
Pianka cytrynowaKrótki opis potrawydeserPotrzebne składniki żelatyna - 2 łyżeczka(i) sok z cytryny - 6 łyżeczka(i) jajka - 4 szt. cukier - 10 dag otarta skórka z cytryny - 1 łyżeczka(i) kremówka - 20 dag Etapy przyrządzania2
Połączyć z rozpuszczoną żelatyną, schłodzić.
4
Gdy masa lekko zastygnie, dodać najpierw pianę, a potem śmietanę. Przełożyć do pucharków, schłodzić co najmniej 2 godziny
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|