|
||||||||||
sos do jajKrótki opis potrawysos do jaj zielonyPotrzebne składniki 6 jaj 6 łyżek majonezu 4 łyżki chudej śmietanki po łyżce drobniutko posiekanej natki, kolendry, rzeżuchy 4 łyżki soku z cytryny sól, pieprz Etapy przyrządzania1
Gotować jajka 5 min, przełożyć do zimnej wody, obrać delikatnie pod bieżącą wodą, ułożyć na półmisku.Polać majonezem rozcieńczonym śmietanką, przyprawionym zieleniną, sola i pieprzem.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|