|
||||||||||
sos z sera pleśniowegoKrótki opis potrawyKrojona papryka w sosie z sera pleśniowegoPotrzebne składniki 1 czerwona, zielona i żółta papryka 60g sera pleśniowego 100 g kwaśnej śmietany 100 g jogurtu łyżeczka ostrej papryki Etapy przyrządzania1
Papryki umyć, oczyścić, usunąć pestki. Miąższ pokroić na jednakowe paski długości 2 cm.Ser pokroić w drobną kostkę i włożyć do głębokiej miski. Dodać kwaśną śmietanę i wszystko zmiksować.Sos przyprawić ostrą papryką i podać razem z paprykami.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany.Dodaj komentarz |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|