|
||||||||||
Maczanka paprykowa
Krótki opis potrawyZnakomite na II śniadanie, jako dodatek do surowych warzyw lub gotowanych warzyw.Potrzebne składniki ćwierć czerwonej papryki kubeczek chudego jogurtu naturalnego zabek czosnku mielona papryka sól Etapy przyrządzania1
Papryke sparzyc, obrac ze skorki, bardzo drobno posiekac. Jogurt polaczyc z papryka i zmiazdzonym czosnkiem, przyprawic. W podobny sposob mozna przyrzadzic maczanke pomidorowa.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany.Dodaj komentarz![]() |
![]() ![]()
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
![]() ![]()
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|