|
||||||||||
Twarożek z pomidoramiKrótki opis potrawyNa śniadanko.Potrzebne składniki 20 dag chudego twarogu 3-4 łyżki mleka średniej wielkosci pomidor łyzka posiekanego szczypiorku ząbek czosnku łyzka dowolnych kiełkow sól,pieprz Etapy przyrządzania1
Pomidor umyc, drobno pokroic. Wymieszac z twarogiem, zmiazdzonym czosnkiem, mlekiem i szczypiorkiem, przyprawic. Posypac kielkami. Smaczne i wartosciowe pasty twarogowe mozna przyrzadzic z innymi warzywami - ogorkiem,prapryka,rzodkiewka,cykoria,natka pietruszki,koperkiem.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|