|
||||||||||
Ziemniaki z rozmarynemKrótki opis potrawysyte i taniePotrzebne składniki ziemniaki - 1 kg czerwona cebula - 1 szt. sól oliwa z oliwek - 3 łyżka(i) pieprz rozmaryn - 2 łyżka(i) Etapy przyrządzania1
Ziemniaki obrać i pokroić na cząstki.Zalać zimną wodą,zagotować,posolić i ugotować na półmiękko.Odcedzić.Przełożyć do brytfanny i dodać cząstki cebuli.Całość skropić oliwą,oprószyć solą i pieprzem i rozmarynem.Piec w tem.200 stopni na rumiano.
Jak podawać?na ciepło Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|